Produsen Botol Yayasan Kosong China
Produsen lan Pemasok Tabung Mascara Kosong
Pabrik Tabung Lipgloss Kosong China

Produk Unggulan

Kabar

  • .bab

Babagan awake dhewe

BOSI Plastic Production Co., Ltd minangka salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka ing China, khusus ing produksitabung lipgloss kosong, tabung lipstik kosong, tabung mascara kosong, etc. BOSI darmabakti kanggo OEM saka packaging kosmetik. Kita duwe kemampuan desain independen, kemampuan R&D profesional, injeksi lancar lan jalur perakitan uga pangolahan permukaan produk sekunder. Peralatan kita kalebu Mesin Molding Injeksi, mesin perakitan otomatis, mesin nailing otomatis, mesin las sonik, mesin stamping panas, mesin screening sutra, oven tangki UV, mesin lem otomatis, pabrik Semprot / VM dll.

Produk Anyar