Ngarep > Kabar > Warta Industri

Langkah-langkah Perawatan Kulit lan Dandanan sing Bener

2023-03-24

Pira langkah perawatan kulit sing sampeyan ngerti?

1. Makeup remover

Langkah pisanan kanggo wong sing seneng ngaplikasi dandanan yaiku nyemplungake remover dandanan sing cocog menyang pad dandanan lan mbusak kabeh dandanan saka rai, sing bisa gampang di resiki.

Celupake jumlah remover dandanan sing cocog ing potongan dandanan kanggo mbusak kabeh dandanan saka rai

2. Reresik

Kaping pisanan, langkah kapindho ing perawatan kulit yaiku ngresiki. Reresik kalebu nggunakake pembersih rai sing cocok kanggo kulit kanggo mbusak rereget saka pasuryan.


Ngumbah rai iku penting, amarga reresik sing ora cukup utawa kakehan bisa nyebabake kukul lan kukul. Cara sing bener kanggo ngumbah rai yaiku ngumbah nganggo banyu anget, mbukak pori-pori kanthi lengkap, banjur gunakake pembersih rai lan pijet kanggo entuk efek reresik. Antarane wong-wong mau, pembersih wajah nduweni peran penting. Pembersih rai sing ora cocok kanggo kulit sampeyan bisa nyebabake reresik sing berlebihan utawa ora cukup. Yen sampeyan ora bisa milih, sampeyan bisa langsung nggunakake pembersih wajah asam amino blossom oranye sing umum digunakake ing salon kecantikan. Iku alon-alon ngambung kulit nalika efektif ngresiki kulit. Cocog kanggo kabeh jinis kulit, sapa wae bisa nggunakake supaya ora salah milih pembersih

3. Pengkondisian

Langkah katelu yaiku kahanan, sing asring digatekake dening akeh wong. Conditioning yaiku nggawe topeng rai kaping pindho saben minggu. Topeng rai bisa mbantu mbusak sel kulit mati sing berlebihan, ngontrol minyak lan ngisi banyu maneh, lan nggawe kulit luwih alus lan alus.

4. Toner

Kaping papat yaiku campuran warna. Akeh wong ngerti toner minangka moisturizing. Cukup tepuk ing pasuryan nganggo tangan. Nyatane, iki salah. Nyatane, toner ora mung nduweni fungsi kanggo ngisi banyu, nanging uga minangka agen pembersih sekunder. Nalika ngusap toner, gunakake pad katun kanggo ngusap, sing bisa ngresiki lan ngirit toner.

Bubuk karbon ora mung nduweni fungsi kanggo ngisi banyu, nanging uga minangka agen pembersih sekunder.

5. Moisturizing

Sawise toning kulit, langkah kaping lima yaiku kanggo moisturize kulit, banjur nggunakake toner kanggo nambah banyu, lan banjur nggunakake sawetara lotion kanggo moisturize kulit, supaya kulit bakal dadi banget alus lan Gamelan nalika njaga imbangan banyu lan lenga ing. kulit.

6. pangayoman

Langkah kaping enem yaiku perlindungan. Lebokake lapisan sandhangan kanggo nglindhungi kulit, yaiku, sawise moisturizing kulit, gunakake dhasar cair kanggo proteksi, sing bisa nyegah dandanan lan rereget njaba saka langsung ngubungi kulit, lan uga nduweni efek nutupi lamunan.

7. Dandanan

Langkah pungkasan ditemtokake miturut kabutuhan sampeyan dhewe. Yen sampeyan seneng nggawe, sampeyan bisa nggawe dhewe sawise nggunakake foundation cair kanggo nggawe dhewe luwih atraktif.
Sabanjure:Ora ana Kabar