Ngarep > Produk > Tabung Eyeliner Kosong > Botol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora Reguler
Botol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora Reguler
  • Botol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora RegulerBotol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora Reguler

Botol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora Reguler

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis Botol Eyeliner Kosong Kualitas Tinggi kanthi Bentuk Ora Reguler kanggo para pelanggan. BOSI kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake lipgloss premium lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pengenalan Produk Tabung Eyeliner sing ora teratur


Botol Eyeliner Kosong iki kanthi bentuk sing ora teratur disuntikake kanthi bahan mentah perlindungan lingkungan lan kualitas dhuwur. Kita kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Parameter Produk (Spesifikasi) Tabung Eyeliner sing bentuke ora teratur


Bahan
Deco
Tetembungane
Kabeh bahan mentah kasedhiya
Customized
/

Fitur Produk lan Aplikasi Tabung Eyeliner sing ora duwe aturan


Botol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora Reguler disuntik nganggo bahan berkualitas tinggi, katon sampurna lan bisa nyukupi sebagian besar syarat tes. Warna lan gaya bisa dadi standar utawa disesuaikan.

Detail Produk Tabung Eyeliner Bentuk Ora Beraturan




Hot Tags: Botol Eyeliner Kosong kanthi Bentuk Ora Biasa, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan