Ngarep > Produk > Tabung Lipgloss Kosong > Tabung Lip Gloss Persegi Kosong
Tabung Lip Gloss Persegi Kosong
  • Tabung Lip Gloss Persegi KosongTabung Lip Gloss Persegi Kosong
  • Tabung Lip Gloss Persegi KosongTabung Lip Gloss Persegi Kosong
  • Tabung Lip Gloss Persegi KosongTabung Lip Gloss Persegi Kosong
  • Tabung Lip Gloss Persegi KosongTabung Lip Gloss Persegi Kosong
  • Tabung Lip Gloss Persegi KosongTabung Lip Gloss Persegi Kosong
  • Tabung Lip Gloss Persegi KosongTabung Lip Gloss Persegi Kosong

Tabung Lip Gloss Persegi Kosong

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis tabung lip gloss Kosong Square Kualitas Tinggi kanggo para pelanggan. BOSI kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake lipgloss premium lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pengenalan Produk Tabung Lipgloss Square


Tabung lip gloss Kosong Square iki disuntikake kanthi bahan mentah perlindungan lingkungan lan kualitas dhuwur. Kita kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Parameter Produk (Spesifikasi) Tabung Lipgloss Square


Item No.
OFC
ukuran
S111
5,5±0,5ML
Φ17.5*17.5*107±0.8mm
S112
3,8±0,5ML
Φ17.5*17.5*87.8±0.8mm

Fitur Produk lan Aplikasi saka Tabung Lipgloss Square


Tabung lip gloss Kosong Square disuntikake karo bahan berkualitas tinggi, nduweni penampilan sing sampurna lan bisa nyukupi sebagian besar syarat tes. Warna lan gaya bisa dadi standar utawa disesuaikan.

Detail Produk Tabung Lipgloss Square




Hot Tags: Tabung Lip Gloss Square Kosong, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.