Ngarep > Produk > Tabung Lipgloss Kosong > Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
  • Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss TubeTabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
  • Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss TubeTabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
  • Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss TubeTabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
  • Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss TubeTabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
  • Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss TubeTabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube
  • Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss TubeTabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube

Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis Tabung Pekeliling Berkualitas Tinggi Kosong Lip Gloss Tube kanggo para pelanggan. BOSI kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake lipgloss premium lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pambuka produk saka Round Lipgloss Tube


Tabung Pekeliling Lip Gloss Kosong iki disuntikake kanthi bahan mentah perlindungan lingkungan lan kualitas dhuwur. Kita kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Parameter Produk (Spesifikasi) Tabung Lipgloss Bulat


Item No. OFC
ukuran
Tetembungane
S101
5,8±0,3ML
Φ16.5*120.6±0.5mm
/
S101A
5,8±0,3ML
Φ16.5*122.7±0.5mm
Kanthi piring hiasan
S102
5,1±0,5ML
Φ16.5*108.7±0.5mm
/
S102A
5,1±0,5ML
Φ16.5*110.7±0.5mm
Kanthi piring hiasan
S103
4±0,5ML
Φ16.5*90.2±0.5mm
/
S103A
4±0,5ML
Φ16.5*92.2±0.5mm
Kanthi piring hiasan
S107
5±0,5ML
Φ13.7*132.2±0.5mm
/
S110
6,8±0,5ML
Φ18.9*105.95±0.5mm
/

Fitur Produk lan Aplikasi saka tabung Lipgloss Round


The Circular Tubes Empty Lip Gloss Tube disuntikake karo bahan berkualitas tinggi, nduweni penampilan sing sampurna lan bisa nyukupi sebagian besar syarat tes. Warna lan gaya bisa dadi standar utawa disesuaikan.

Detail Produk Tabung Lipgloss Bulat




Hot Tags: Tabung Lingkaran Kosong Lip Gloss Tube, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.