Ngarep > Produk > Tabung Mascara Kosong > Tabung Mascara Bulat
Tabung Mascara Bulat
  • Tabung Mascara BulatTabung Mascara Bulat
  • Tabung Mascara BulatTabung Mascara Bulat

Tabung Mascara Bulat

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis Tabung Mascara Bulat Kualitas Tinggi kanggo para pelanggan. BOSI kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake lipgloss premium lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pengenalan Produk Tabung Mascara Bulat


Tabung Mascara Bunder iki disuntikake kanthi bahan mentah kualitas lan perlindungan lingkungan. Kita kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Parameter Produk (Spesifikasi) Tabung Maskara Bulat


Bahan
Deco
Tetembungane
Kabeh bahan mentah kasedhiya
Customized
/

Fitur Produk lan Aplikasi saka Tabung Mascara Bulat


The Round Mascara Tube iki nyuntikaken karo materi kualitas dhuwur, wis katon sampurna lan bisa ketemu paling saka requirement test. Warna lan gaya bisa dadi standar utawa disesuaikan.

Detail Produk Tabung Mascara Bulat




Hot Tags: Tabung Mascara Bulat, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan