Ngarep > Produk > Tabung Lipgloss Kosong > Tabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini
Tabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini
  • Tabung Lip Gloss Kosong Kosong MiniTabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini
  • Tabung Lip Gloss Kosong Kosong MiniTabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini
  • Tabung Lip Gloss Kosong Kosong MiniTabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini

Tabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini

Kita nyedhiyakake macem-macem jinis Tabung Lip Gloss Kosong Mini Berkualitas Tinggi kanggo para pelanggan. BOSI kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake lipgloss premium lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Pengenalan Produk Mini Lipgloss Tube


Tabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini iki disuntikake kanthi bahan baku perlindungan lingkungan lan kualitas dhuwur. Kita kerja sama karo pirang-pirang perusahaan ing saindenging jagad, kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas lan terjangkau kanggo para pelanggan, kita ngarepake dadi mitra jangka panjang.

Parameter Produk (Spesifikasi) Tabung Lipgloss Mini


Item No. OFC
ukuran
Tetembungane
S108
3.2±0.5ML
Φ16.5*66.5±0.5mm
/
S108A
3.2±0.5ML
Φ16.5*66.5±0.5mm
Kanthi piring hiasan
S109
4±0,5ML
Φ20*68.5±0.5mm
/

Fitur Produk lan Aplikasi saka Mini Lipgloss Tube


Tabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini disuntikake karo bahan berkualitas tinggi, nduweni penampilan sing sampurna lan bisa nyukupi sebagian besar syarat tes. Warna lan gaya bisa dadi standar utawa disesuaikan.

Detail Produk Mini Lipgloss Tube




Hot Tags: Tabung Lip Gloss Kosong Kosong Mini, China, Pabrik, Produsen, Pemasok, Rega, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.