Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe


Sejarah Kita

BOSI Plastic Production Co., Ltd minangka salah sawijining produsen lan pemasok terkemuka ing China, khusus ing produksitabung lipgloss kosong, tabung lipstik kosong, tabung mascara kosong, etc. Madegake Dongguan Zhicheng Precision Mould Factory ing Juni 2013, lan tuwuh dadi Dongguan BOSI Plastic Production Co., Ltd ing Maret 2016.



Pabrik Kita

BOSI darmabakti kanggo OEM kemasan kosmetik. Kita duwe kemampuan desain independen, kemampuan R&D profesional, injeksi lancar lan jalur perakitan uga pangolahan permukaan produk sekunder.



Aplikasi Produk

Kemasan plastik kosmetik



Peralatan Produksi

Mesin Molding Injeksi, Mesin perakitan otomatis, mesin nailing otomatis, mesin las sonik, mesin stamping panas, mesin screening sutra, oven tangki UV, mesin lem otomatis, pabrik Semprotan / VM dll.



Pasar Produksi

Produk kita ora mung didol ing China, nanging uga diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat. Kita uga terus nambah kemampuan pabrik ing kabeh aspek kanggo ngembangake pasar sing luwih gedhe.



layanan kita

Tim kita bisa nyedhiyakake layanan profesional babagan pangembangan produk anyar, sampling, produksi lan logistik.